share knowledge multiply sales
Getoond 1 tot 5 van 142. Er zijn meerdere pagina's.

Disclaimer en privacyverklaring

Voorwaarden voor het gebruik van deze website, privacyverklaring en uitsluiting van aansprakelijkheid.

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Ehio Media BV
4cmodel1.jpg

Ehio maakt van online marketing een logische cyclus.

De verbetercyclus voor online marketeers
Iedereen publiceert. Op Facebook, Twitter, blogs, websites. Met het grootste gemak. Van bedrijven wordt ook verwacht dat ze informatieve content aanbieden. Zo kunnen mensen 24 uur per dag 7 dagen per week veel dingen zelf regelen. Ehio maakt van online marketing een logische cyclus. Doorloop je die steeds weer, dan bouw je waarde op en leer je in de praktijk wat werkt.
Ehio Media_02.jpg

Zakelijke beslissers online beïnvloeden

Unieke kennis als basis in b2b sales
Ehio helpt om bij zakelijke beslissers op de radar te verschijnen, in te spelen op zoekgedrag en invloed uit te oefenen tijdens de oriëntatie (vaak inkoop, selectie). Informatieve content en unieke kennis zijn de grondstoffen. Zo leren onze klanten ook sneller van en over de markt en de klant. Ons platform voor interactie en leren versterkt verkoop en (internationaal) zakendoen. Onze klanten zijn bedrijven in handel, industrie en dienstverlening, veelal b2b en internationaal, en ook uitgevers en kennisorganisaties.
BeijingChinaCentralBusinessDistrictNight.jpg

Veranderingen in B2B sales en hoe er op in te spelen

Vroeg in beeld komen om besluitvorming te beïnvloeden
De opmars van internet en internationalising zijn twee grote bewegingen die veel hebben veranderd in B2B markten. De inkoper heeft vaak het initiatief. Hij beschikt over enorm veel informatie uit allerlei bronnen. Een steeds groter deel van het oriëntatieproces (gemiddeld 60%) speelt zich af los van (menselijk) contact met aanbieders. Veel gebeurt online. Hierna zetten we trends op een rij en doen we suggesties hoe er op in te spelen. Alles is ontleend aan de praktijk, ondersteund met vakliteratuur.
Getoond 1 tot 5 van 142. Er zijn meerdere pagina's.

Ehio media bv
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

Tel: 020 68 22 555
E-mail: info@ehio.nl

Ehio media © 1996/2014. Alle rechten voorbehouden.
1
0